Η Επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης!

Η Έκθεση Renewable EnergyTech οργανώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο, παράλληλα με την Έκθεση Forward Green από τη ΔΕΘ HELEXPO, σε συνεργασία με το μεγαλύτερο ενημερωτικό portal στην Ελλάδα για την ενέργεια, το Energypress.gr.

Με στόχο την ανάδειξη της έξυπνης και πράσινης ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Αλβανία, Σερβία, Ρουμανία, Τουρκία), η Έκθεση προσέλκυσε κορυφαίες εταιρείες και ενδιαφερόμενους εμπορικούς επισκέπτες, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να παρουσιάσουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που διαμορφώνουν το ενεργειακό τοπίο του μέλλοντος.

Συμμετείχαν δεκάδες εταιρείες που δραστηριοποιούνται είτε στην Ελλάδα είτε σε χώρες του εξωτερικού και παρουσίασαν τις καινοτομίες τους στους τομείς της Αποθήκευσης Ενέργειας, του Υδρογόνου και των Πράσινων Αερίων, της Ηλεκτροκίνησης, της Εξοικονόμησης Ενέργειας και των Έξυπνων Εφαρμογών Διαχείρισης. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν από μεγάλες εταιρείες ανάπτυξης και διαχείρισης φωτοβολταϊκών έργων.

Η έκθεση φιλοξένησε 210 άμεσους και έμμεσους εκθέτες από 20 χώρες, επιβεβαιώνοντας τον διεθνή της χαρακτήρα.

0

Αμεσους και Έμμεσους εκθέτες

0

Χώρες

0 +

B2B
συναντήσεις

0

Μεμονωμένες Εκδηλώσεις

0

Ομιλητές

Διεθνείς Εμπορικές Συναντήσεις και Ευκαιρίες Δικτύωσης

Στο πλαίσιο των διεθνών επαφών, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO, διοργάνωσε το πρόγραμμα CIRCULAR-RENEWABLE B2B@FGEXPO RESTECH. Σε αυτό συμμετείχαν 150 εταιρείες από 18 χώρες, πραγματοποιώντας πάνω από 500 B2B συναντήσεις κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, στις 8 και 9 Μαρτίου. Οι συμμετέχοντες προέρχονταν από χώρες όπως η Ελλάδα, η Αυστρία, η Ρουμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Τουρκία, η Ουκρανία, η Σερβία, η Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο, η Κύπρος, το Κόσοβο, η Ιταλία, η Τυνησία, η Βόρεια Μακεδονία, η Ισπανία, η Ολλανδία, η Πολωνία και η Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Παράλληλες Εκδηλώσεις και Φόρουμ

Την εκθεσιακή οργάνωση πλαισίωσαν ποικίλες εκδηλώσεις με κορυφαία το Διεθνές Φόρουμ για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, την Αποθήκευση και τις Πράσινες Τεχνολογίες, το οποίο περιελάβανε 14 θεματικές ενότητες με 77 εξειδικευμένους ομιλητές.

Παράλληλα, η ΔΕΘ-HELEXPO στο πλαίσιο της δέσμευσής της να διευρύνει το διάλογο για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην Ενέργεια, τις ΑΠΕ και την Αποθήκευση Ενέργειας, οργάνωσε μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο “HELEXPO DIALOGUES”, σε συνεργασία με τη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ), το Energypress και το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν 39 μεμονωμένες εκδηλώσεις στους χώρους παρουσιάσεων (Open Stage), στους οποίες συμμετείχαν 110 ομιλητές και ειδικοί από διάφορους τομείς.

Συνολικά, τις παράλληλες εκδηλώσεις της Renewable EnergyTech, παρακολούθησαν περισσότερα από 2.350 άτομα.

Gallery 2024

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην

Forward Green Expo!